Suositut tekstit

Hae tästä blogista

perjantai 2. syyskuuta 2011

Lasinen juomapullo * 2

Lifefactory on kemikaalikammoisten iloksi kehitellyt suojuksellisen lasipullon, joka ei ihan joka kolhuun kaadu. Pienen hintavertailun jälkeen päädyin tilaamaan kaksi pulloa Vipanoilta. Heillä sattui onneksi olemaan  hyvä valikoima värejä ja kokoja.

Pullon ja silikonikorkin saa pestä pesukoneessa, eikä suojusta tarvitse/pidäkkään poistaa. Jos nyt tulee tarve irroittaa suojus niin se onnistuu parhaiten  lämpimällä ja saippuaisella vedellä. Pullo sopii kuumille ja kylmille juomille, eikä se sisällä flataatteja tai PVC:tä. Ennen ensimmäistä käyttöä pullo suositellaan pestäväksi

Pullon suojus tehdään Kaliforniassa, korkki Puolassa ja lasipullo Ranskassa. Sitä myy suomalainen firma ja käyttää länsi-uusimaalainen naishenkilö ja siinä säilytetään useimmiten pirkanmaalaista lähdevettä! Kuvassa taas MethoDrain-merkkistä munuaisten huuhtomis-juomaa. Kolme päivää kuuria takana, eikä juuri muutoksia olossa. Vielä.

korkki käy

Kuivurissa tuulettuu lämpöisessä ilmassa nippu oreganoa, oliiviöljyssä ja mausteissa marinoituja tomaatinpaloja ja parisen litraa mustamarja-aroniaa. Syksyn satoa ja illallisen toinen puoli!

Pääsin tänään junailemaan aikataulut niin, että tie kulki Ruohojuuren (luomutaateleita), P&S:n (tarjous Macadamiaa, sellainen kiven kova lakritsipatukka ja luomu-cashew-pähkinöitä) sekä Anton & Antonin (punajuurimallasleipää isännälle ja lapselle tuliaisiksi) kautta. Oli ihana katsella kaikkia tuotteita, mutta maltoin nyt kuitenkin. Lucuma-pussia silmäilin oikein pitkään, sitä kun en ole vielä testannut. Ei makeaa mahan täydeltä!

2 kommenttia:

  1. Miten mainio pullo, muovipulloista, kun liukenee kaikenlaista! Kiitti vinkistä!

    Mukavaa meininkiä sinulla kaikenlaisen terveellisen parissa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toivon vain, että se alkais näkyäkin jossain! Tai ehkä alkaakin kun vanha käsi-ihottuma puskee takaisin-ehkä detox-oire sekin. Nuo pullot ovat olleet heti kovassa käytössä ja hyviksi havaitut.

    VastaaPoista