Suositut tekstit

Hae tästä blogista

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Raakoja lounaita ja välipaloja-tunnelmia näistä

Ilahduin kovin kun huomasin uuden lukijan! Tervetuloa puujalkaisia juttujani selailemaan! 

Olen tämän viikon tehnyt iltasella raakalounaan ja valmistellut aamupalasmoothien illalla melkein valmiiksi. Ihanan virkistävä ja energinen olo vaikka jo torstai kuumottaa puun takaa. Pähkinäinen fenkolisosekeitto runsaalla määrällä punajuuren paloja ja tilliä ihan ohjeen mukaan. Selkeästä pitävä ja askartelua hieman kammoksuen olen opetellut helppoja lounaita. Tässä niistä kaksi, joista tällä viikolla olen nauttinut ruisleivän, luomuvoin ja savujuuston (ihan tavisjuuston) kanssa.

Näppärä punajuurikeitto:

kuorittuja punajuuria haluamasi määrä
1 prk kookoskermaa
suolaa
pippuria
vettä tarpeen mukaan

Ainekset soseutetaan ja syödään pois kuleksimasta.

Sovellettu parapähkinä-tomaattikeitto

reilusti para-pähkinöitä
vettä
tomaatteja
basilikaa
suolaa
pippuria

tee pähkinöistä ja vedestä parapähkinämaitoa. Älä suotta jaottele pulppia ja maitoa erikseen. Voit jopa jättää isompia sattumia joukkoon. Soseuta sekaan tomaatteja ja mausteita. Sano AAA... MMMMM... NAM!

Välipalaksi olen jauhanut kaakaonibsejä ja cashew-pähkinöitä, ne huolimattomasti sekoittanut keskenään ja lorauttanut hieman Agave-siirappia joukkoon tummaan. Kepeän virkkunen olo koko päivän! Kyllä jaksan tas veistellä puujalkavitsejä tai ainakin sinnepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti