Suositut tekstit

Hae tästä blogista

lauantai 28. toukokuuta 2011

Pitkä nenä Dr Oetkerille


Ei todellakaan ole raakaruoka aina kovin kutsuvan näköistä. Pikemminkin ihan sitä toista ääripäätä ja tekisi mieli lähteä karkuun juoksemaan. Uteliaisuus onneksi saa näitä jopa maistamaan varsinkin, jos on itse ladellut raaka-aineet kippoon.


"Nauroin vitsille, jonka itselleni kerroin"

Monia raakajälkiruoka-reseptejä kokeiltuani luin, kuinka täällä Dr Oetkerin suklaavanukkaille näytettiin pitkää nenää. Tätä naurettavan helppoa ohjetta seurailin lähes kirjaimellisella tunnollisuudella ja lopputulemaksi jäi ruskeaa jutskaa. Justkaa, jonka suuhun siirtäminen aiheuttaa kielen päälle pienet jatsit. Oli pakko tehdä iltasella uusi isompi annos, johon testimielessä lisäsin kuvassa erottuvat vihreät tammenlehden repaleet. Vihreää kun pitää syödä enemmän kuin mitä minä syön. Hattu on kuvausrekvisiittaa. 

Pitkänenäherraötkerillevanukas:

1 avokado
1 banaani
½ dl kookoshiutaleita (jauhokin menee, jos ei sattumista perusta)
2 rkl raakakaakaojauhetta
(1 rkl carob-jauhetta, jos haluaa hunajan määrää vähentää)
hunajaa maun mukaan

Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori banaani. Sekoita keskenään jollakin laitteella, esim sauvasekoitin tai monitoimikone. Lisää muut aineet ja koristele vaikka kookoshiutaleilla ja parilla saksanpähkinällä. Käyttäminen pakkasessa tai jääkaapissa syventää makua kuin hiivauute lastenruokia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti