Suositut tekstit

Hae tästä blogista

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sharon, kaki, persimon-smoothie

Sharon lämmitteli pöydänä reunalla auringopaisteessa mukavan kypsäksi ja koitti aika tehdä sharon-smoothie, korjaan, kokeilla miten sharon rulettaa vihersmoothiessa. Vinkkiä sharonin sopivista seuralaisista sain täältä. Mukavan lempeä maku saadaan näin:

1 kypsä sharon/persimon/kaki-hedelmä
2 kourallista mustikoita (tässä tapauksessa pakaste)
n. 2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä (purnukasta pari lusikallista ei niin juoksevaa öljyä)
0,5 dl tai hieman enemmän vettä jos tykkää notkeasta
2 cm vaniljatankoa liotettuna (liotin ½h, voisi liottaa pidempäänkin)
muutama lehvä Romaine-salaattia (muukin lajike varmaan käy, mene ja tiedä)

Laita ainekset blenderiin tai monitoimikoneeseen ja paina nappia. Koristele halutessasi kookoshiutaleilla.


Päivä pari sitten puuhasin ihanan raakakakun. Tosin en malttanut hyydyttää kakkua riittävän kauan ja sehän jäi alkuperäistä aika paljon vähemmän silmää hiveleväksi, mutta joka muru meni kaupaksi kiitettävällä nopeudella.


2 kommenttia:

  1. Kakun ulkonäkö tosiaan on vähän eri mitä esikuvallaan ;)
    No, kokeilevalle sattuu kaikenlaista!

    VastaaPoista
  2. Todellakin kakusta tuli melko litteä, mutta onneksi nämä raakakakut eivät kohottamista tarvitse!

    VastaaPoista