Suositut tekstit

Hae tästä blogista

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Saapasmaassa ja paluu raakaruokailuun


Saapasmaassa näin viikonloppumarkkinoilla ruukussa kasvamassa Steviaa ja paikallisessa puistossa oli jonkinlainen lähi/organic/raw-food tapahtuma. Tosin lopuillaan, enkä kielitaidottomana sanut tolkkua mistä tosissansa oli kyse. Sattumankaupalla näköjään kohtaa omia kiinnostuksen kohteitaan vaikkei niitä etsi.

telineissä myytiin mm. quinoaa


vekkuleita sateenvarjoja ja taustalla puuvillaa

puutarhatarpeita puutarhanhoitajalle


Tavisten syömä ruoka ja italialainen, ah niin herkullinen jäätelö veivät mennessään niin, ettei raakailulle jäänyt kuin jumbosija. Alkuun tosin yritin ja löysin kidutusvälinemuseon (taustalla oleva tiilirakennus) läheisyydestä opiskelijoille suunnatun lounaspaikan, joka notkui tuoreita herkkuja. Lounas nautiskeltiin pitkän aidan varrella seisoskellen. Vehnäsysteemin maku oli kotiinvietävän hyvä!


Liotettua vehnää, tomaattia ja basilikaa. Vieressä tuoreita hedelmiä!Yllättävin löytö kaupasta matkan varrelta:
vihersmoothie, tosin sokeroitu


Kotona tie raakasushien kautta kohti vihersmoothieita oli raskas ja kivikkoinen. Susheja tuli tehtyä liian monta ja rucola-smoothien matka nälän viejäksi hyytyi ensimmäiseen suulliseen. Raakailuun palaaminen pitää siis aloitella varovammin ja rucolaa pehmeämmillä vihreillä. Vihersmootheissa koitti paluu tammenlehteen, banaaniin ja johonkin suomimarjaan, ainakin hetkeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti