Suositut tekstit

Hae tästä blogista

maanantai 23. toukokuuta 2011

Päivä numero yksi

Luin aikani raakablogistien kirjoituksia, kunnes tämä hetki koitti ja oma blogi piti perustaa. Minne muuaskaan laittaisin kehittelemiäni ohjeita ja josta löydän ne kun itse tarvitsen. Keksin raakaruoka-aiheen jostakin lehdestä ja nyt aihe vie minua kuin litran mittaa!

Tässä ensimmäisen vihersmoothieni ohje:

nippu persiljaa, sen verran kuin kuvittelee pystyvänsä syömään
1 banaani
kourallinen tai enemmänkin mustikkaa (pakaste)

Kaikki blenderiin ja hur hur noin minuutin verran. Perään hunajaa, jos haluaa.

Ohje on muotoiltu raakaruokaa.comin neuvojen perusteella. Hooceet ei tietenkään välttämättä laita banaania smoothieen, mutta starttiruudussa kun vielä ollaan niin sillä on hyvä lähteä.

Tuosta persilja-smoothiesta on jo muutama viikko aikaa ja raakailtu on isolla kädellä. Ohjeita olen katsellut raakaruoka-aiheisista blogeista. Mielenkiintoisimpia hetkiä elettiin kun S-kaupasta saapui kotiin kookospähkinä, jonka silmään iskin ruuvimeisselin ja sain valutettua nesteet ulos. Sen jälkeen tieni vei isännän työkalupakille ja vasaran luo. Alkoi sinnikäs kookoksen avaaminen työkaluna vasara. Kiitos keittiökameleontille avausohjeesta! Kookoksen "lihaa" heitin monitoimikoneeseen, perään sopivasti sulaneita, sokeroimattomia pakastemangopaloja ja kone huutamaaan. Kuvaa en ehtinyt nappaamaan, kun se meni jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti