Ruusuisen smoothien ohje Keittiökameleontin tapaan:
1-2 kypsää luomupäärynää
2/3 dl manteleita, liota yön yli
1/2 - 1 raparperinvartta
4 taatelia liotettuna 1,5 dl vettä
8 punaista ruusua
kourallinen jääpaloja/vettä
(1 tl soijalesitiiniä)
Laita illalla mantelit ja taatelit likoamaan omiin kuppeihin. Kaada aamulla vesi pois manteleista ja huuhtele. Paloittele blenderiin päärynät, raparperi ja nypi ruusuista terälehdet. Kukinnon kantaosaa ei käytetä. Lisää taatelit liotusvesineen sekä jääpaloja tai hieman vettä. Soijalesitiini tekee smoothiesta täyteläisemmän, jos sellaista haluaa. Blendaa kaikki tasaiseksi smoothieksi. Lisää vettä tarvittaessa.
ruusunpunaisia ajatuksia |
herkutellaan nurmella ruusunpunaiset kakkulat nenällä |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti